In novo, Saopštenje

Ужички центар за права детета (УЦПД) објављује позив за достављање предлога пројеката у оквиру Програма доделе донација за интерни развој организација. Програм је део трогодишњег пројекта „Права детета су људска права“ који подржава Делегација Европске уније, а спроводи Ужички центар за права детета.

Програм је намењен за новоосноване или мање организације цивилног друштва које раде са децом и/или за децу.

Програм има за циљ да подржи организације у унапређењу њихових капацитета и развоју пројеката који доприносе заштити и остваривању права детета, применом европских стандарда и вредности у овој области.

Могу се  пријавити организације које се баве темама из домена остваривања права детета.

Биће подржане активности којима се оснажују организације и којима се развијају интерни капацитети организација које раде са децом и/или за децу.

Организације могу да конкуришу пројектима за финансијску подршку до 120.000,00 РСД. Финансијски допринос није обавезан.

Трајање пројекта је од једног до три месеца.

Биће подржано до 8 пројеката у 2024. години.

Све потребне информације о овом позиву и начину пријаве можете наћи у Смерницама за подношење предлога пројеката које се налазе на овом ЛИНКУ.

Пријава мора садржати документацију коју можете преузети на овом ЛИНКУ.

Предлози пројеката се достављају  Ужичком центру за права детета искључиво електронским путем слањем образаца на имејл адресу  ucpd.1998@gmail.com.

РОК ЗА ДОСТАВУ ПРОЈЕКТНИХ ПРИЈАВА ЈЕ 7. мај 2024. 23:59.

За сва додатна појашњења стојимо на располагању путем електронске поште ucpd.1998@gmail.com .

Позив  за доделу донација за интерни развој организација реализује се у оквиру пројекта „Права детета су људска права“ који спроводи Ужички центар за права детета у циљу унапређења и заштите људских и дечјих права у Србији. Пројекат је подржан од стране Европске уније и биће реализован у периоду од 2024. до 2026. године.

Leave a Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Start typing and press Enter to search