In Vesti

Zadovoljstvo nam je podeliti s vama iskustvo saradnje sa Andrejom Tonč, stručnjakinjom za EU projekte koja već preko 20 godina pomaže organizacijama civilnog društva u području pripreme i realizacije projekata. Imali smo prilike da Andreju upoznamo tokom njenog angažmana za EU Delegaciju u Srbiji, prisustvovali smo nekim od edukacija koje je vodila. Takođe, imamo i vrlo lepo iskustvo monitoringa EU projekta koji je sprovela Andreja.

Ovih dana se spremamo  započeti sprovođenje našeg novog EU projekta i stoga smo se odlučili pripremiti unapred. Prateći Andrejin rad kroz objave i savete na društvenim mrežama kontaktirali smo je za individualno savetovanje na temu pravila i procedura provede EU grant ugovora. Sastali smo se dva puta u on-line okruženju gde nam je Andreja u vremenu od tri sata koliko je trajao svaki susret pojasnila pravila i procedure i radila s nama na konkretnim primerima vezanim uz naš projekt. Saznali smo što za sada radimo dobro, što još moramo unaprediti i što možemo sve očekivati tokom realizacije projekta. Drago nam je da smo se odlučili baš za ovaj individualni pristup jer smo u otvorenoj komunikaciji naučili puno, razrešili dileme, slobodno pitali i najvažnije – dobili ohrabrenje za daljnji rad.

Andrejin rad možete pratiti na njenoj web stranici www.andrejatonc.hr ili Facebook stranici Andreja Tonč – živjeti odvažno i stvarati.

Galerija slika

Leave a Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Start typing and press Enter to search